logo

HJEM
OM BORG MASKIN ANS

ÅRETS NYHETER

VI SELGER:
AGRIMEC mobile korntørker med STOR kapasitet
KORNSILOER
AIGNER og SAUTER fronthydraulikk
ANNOVI gjødselspredere
FRONTONI kantklippere og beitepussere
MOVA storballevogner
GRILLO proffmaskiner for park og hage
GRILLO Climber
GRILLO universalmaskiner
AGRINOVA flishoggere
RICHARD WESTERN husdyrvogner, tipphengere, storballevogner og dumperhengere
AGRI BROKER sold til tresker
MÖRTL/ZIEGLER
DEMMLER avskyvervogner
GRIBALDI fingerslåmaskiner
THOMSEN
Våre annonser på Finn.no

Frontoni.

Produsentens hjemmeside

Frontoni leverer et stort utvalg av utstyr for pussing av beiter, vegkanter, rydding av kratt osv.  Både egne maskiner og løse klippehoder for montering på andre redskapsbærere, f eks gravemaskin.

Vi presenterer her noen av de viktigste:

Beitepussere

Et stort antall pussere er tilgjengelig. Arbeidsbredde fra 1 meter opp til 2,3 meter.  Med eller uten hydraulisk sideforskyvning.
Beitepusserne kan være utstyrt med hammere eller kniver.  Felles er at de er plassert i en spiral rundt rotoren.  Dette reduserer påkjenningen ved påkjøring av f.eks fjell slik at faren for brekkasjer avtar.  Rotorene har en solid opplagring med lett tilgjengelige smørenipler.  Alt for lett vedlikehold og lang levetid.

Kantklippere uten kranarm

De samme pusseaggregatene leveres også på kantklippere.  På disse maskinene kan klippeaggregatet kjøres horisontalt helt ut på siden av traktoren, tiltes 65 grader ned i grøfta, eller oppover helt opp til 90 grader (vertikalt). Klippeaggregatene er identiske med beitepusserne og har følgelig de samme egenskapene.
Utskyt til siden og tilting gjøres med et solid tre-punktsoppeheng og ramme, og forutsetter 2 dobbeltvirkende hydrauliske uttak.  Alle maskiner et utstyrt med mekanisk eller hydraulisk påkjøringsvern, eventuelt begge deler.
Maskinene levers i 4 modellserier: TSL Garden som er for minitraktorer.  TSL / TSL Plus «gårdbrukermaskinene.»  TSL Plus 180 er vår suverene bestselger.
TKSI/ TKSI Plus, «semiproffmaskinen» og TSP/ TSP Plus, «Proffmaskinen.»

Kantklipper med kranarm

Mange modeller med rekkevidde fra 170 cm helt opp til over 10 meter.  Mange av modellene kan frontmonteres. Mye utstyr og forskjellige klippeholder tilgjengelige.

Løse klippehoder for andre maskiner

Frontoni produserer et stort antall forskjellige klippehoder for egne maskiner.  Disse kan normalt modifiseres også til andre maskiner, f.eks gravemaskiner. Oppgi tilgjengelig oljemengde og trykk og Frontoni tilpasser sine klippehoder til nesten alle maskiner.

Vanlige kantklippere.

Hekke-sakser.

Klippehoder med sagblader.

Grøftefres.