post@borg-maskin.no +47 48 22 70 25

FRONTONI

Frontoni leverer et stort utvalg av utstyr for pussing av beiter, vegkanter, rydding av kratt osv.  Både egne maskiner og løse klippehoder for montering på andre redskapsbærere, f eks gravemaskin.

Vi presenterer her noen av de viktigste:

GECKO

Dette er en fjernstyrt beitepusser/ krattknuser som kan brukes på områder der det er vanskelig eller uforsvarlig å kjøre med vanlig redskap. GECKO tåler bratte skråninger og knuser kvister/ små trær som er flere cm i diameter.

Se film på YouTube

Beitepussere

Et stort antall pussere er tilgjengelig. Arbeidsbredde fra 1 meter opp til 2,3 meter.  Med eller uten hydraulisk sideforskyvning.
Beitepusserne kan være utstyrt med hammere eller kniver.  Felles er at de er plassert i en spiral rundt rotoren.  Dette reduserer påkjenningen ved påkjøring av f.eks fjell slik at faren for brekkasjer avtar.  Rotorene har en solid opplagring med lett tilgjengelige smørenipler.  Enkelt vedlikehold og lang levetid.

Kantklippere uten kranarm

De samme pusseaggregatene leveres også på kantklippere.  På disse maskinene kan klippeaggregatet kjøres horisontalt helt ut på siden av traktoren, tiltes 65 grader ned i grøfta, eller oppover helt opp til 90 grader (vertikalt). Klippeaggregatene er identiske med beitepusserne og har følgelig de samme egenskapene.
Utskyt til siden og tilting gjøres med et solid tre-punktsoppeheng og ramme, og forutsetter 2 dobbeltvirkende hydrauliske uttak.  Alle maskiner et utstyrt med mekanisk eller hydraulisk påkjøringsvern, eventuelt begge deler.
Maskinene leveres i 4 modellserier: TSL Garden som er for minitraktorer.  TSL / TSL Plus «gårdbrukermaskinene.»  TSL Plus 180 er vår suverene bestselger.
TKSI/ TKSI Plus, «semiproffmaskinen» og TSP/ TSP Plus, «Proffmaskinen.»

Kantklippere med kranarm

Mange modeller med rekkevidde fra 170 cm helt opp til over 10 meter.  Mange av modellene kan frontmonteres. Mye utstyr og mange forskjellige klippehoder er tilgjengelige.

Løse klippehoder for andre maskiner

Frontoni produserer et stort antall forskjellige klippehoder for egne maskiner.  Disse kan normalt modifiseres også til andre maskiner, f.eks gravemaskiner. Oppgi tilgjengelig oljemengde og trykk, og Frontoni tilpasser sine klippehoder til nesten alle maskiner.

  • Vanlige kantklippere
  • Hekksakser
  • Klippehoder med sagblader
  • Grøftefres

Bilder

Her er et lite utvalg av det Frontoni produserer. Se hjemmesiden deres for å få en oppdatert oversikt.

KONTAKT OSS

Nedenfor finner du adresse, telefonnummer, e-postadresse og veibeskrivelse.

Adresse

Knatterudveien 52, 1730 Ise, NORWAY

Telefonnummer

+69 11 93 00

+48 22 70 25

SE KART

KLIKK HER