Borg Maskin AS har blitt eneimportør av GRILLO til Norge

Grillo plenklipper

Borg Maskin AS har blitt eneimportør av GRILLO til Norge

Borg Maskin har blitt eneimportør av Grillo til Norge

Grillo S.p.A er en Italiensk maskinprodusent som har levert jordfresere og tohjulstraktorer til landbruk i 70 år.

De siste 30 årene har de supplert med grasklippere og beitepussere for proff-markedet.  Maskinene er designet for klipping av parker, kirkegårder, idrettsanlegg mm.  I tillegg produserer de selvgående beitepussere for vanskelig og bratt terreng, noe som har slått svært godt til i Norge.

Alt produseres i henhold til gjeldende europeiske standarder, og maskinene er selvsagt CE merket.

De har fire fabrikker i Italia, som hvert år produserer over 20.000 maskiner av mer enn 50 ulike modeller. Produktene distribueres til 55 land på fem kontinenter.

Grillo S.p.A har vært representert i Norge en del år med flere importører.  Borg Maskin AS har solgt Grillo siden 2019 og har valgt å satse tungt på disse kvalitetsmaskinene.  Som et resultat av dette, har Grillo S.p.A valgt å tildele Borg Maskin eneimport i Norge.

Borg Maskin AS får derved også en oppgave med å etablere et forhandlernett spredt over hele landet. Ta gjerne kontakt med oss om du tror at GRILLO kan passe inn i ditt firmas sortiment!

Produktkatalog fra GRILLO

Produsentens hjemmeside – Grillo

Crillo Climber 1027 AWD. Vår bestselger!
Grillo plenklipper
GRILLO FD 2200 med høyttippende oppsamler
Tohjulstraktor med påmontert feiekostVi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.