Nyheter fra Borg Maskin i 2019

Nyheter fra Borg Maskin i 2019

 

Kornsiloer

Etter at flere kunder har spurt om vi kan levere kornsiloer, har vi nå fått kontakt med en leverandør i Italia – F.P.3Meccanica. Denne leverandøren ble anbefalt av vår produsent av korntørker – AGRIMEC.

Grillo

Grillo S.p.A. startet opp allerede i 1953 med produksjon av Grillo tohjulstraktor.
Grillo S.p.A. har konstruert og produsert proffmaskiner for både landbruk og grøntarealer i mer enn 60 år. Produktene brukes av både profesjonelle og i hjemmemarkedet.

Alle maskiner gjennomgår grundige tester før de slippes ut på markedet. Alt produseres i henhold til gjeldende europeiske standarder.

Grillo S.p.A. bruker høyteknologiske verktøy som laserskjæring, roboter og halvautomatiske samlebånd i produksjonen. De har fire fabrikker i Cesensa, Italia, som hvert år produserer over 20.000 maskiner av mer enn 50 ulike modeller. Produktene distribueres til 55 land i fem kontinenter.

Vi kom over GRILLO da vi besøkte landbruksutstillingen i Bologna, Italia høsten 2018 og fikk hakeslipp. Det er de tøffeste gressklipperne vi noen gang har sett! Nå vil Borg Maskin være med og spre disse produktene i Norge.

 

GRILLO Climber grovklippere/slagklippere

Disse kommer både som sitteklippere og som tohjulstraktorer man går bak.

 

Sitteklipperne leveres med bakhjulstrekk eller firehjulstrekk og differensialsperre. Det er ikke lett å kjøre seg fast med disse! Les mer på produktsidene våre og på produsentens hjemmeside

Climber på to (tre) hjul.

 

GRILLO for park og plen

GRILLO har et stort utvalg plenklippere med frontmonterte klippeaggregater som kan løftes i front for enkel rengjøring og vedlikehold. Du kan få modeller med oppsamler eller med bio-klipp, med to-eller firehjulstrekk m diff.sperre. Grillo har også en spakstyrt «Zero turn» modell. Motorer fra 10-48hk. Snøskjær, hytte med varme/ aircondition, høyttippende oppsamler er noe av utstyret vi kan levere.

Her får du solide, lettkjørte og vedlikeholdsvennlige maskiner enten du velger modeller med to- eller firehjulstrekk.

 

                                                                                                                           

 

FX27 Zero Turn

 

GRILLO i jordbruk/ hagebruk

Basismaskinen er en tohjulstraktor som er utstyrt med motor fra Honda, Kohler, Subaru, Kawasaki eller Lombardini. De fleste har vanlig gearkasse med varierende antall gear forover og bakover. Flere har styrebremser og differensialsperre. Du får også modeller med hydrostatisk drift. Tilleggsutstyr: Skjær, feiekost, slagklipper, jordfres, snøfres, fingerslåmaskin, plog, hyppeskjær, potetopptaker og tilhenger.

Det finnes også et stort utvalg av jordhakker.

 

                                                  

 

Dumpere

 

 

AGRINOVA flishoggere.

Maskinene produseres i Italia, og der kjenner de til problemer som mye bladverk (f.eks oliven) og fiberholdige materialer som palmer. Hoggerne – også de små variantene – er konstruert for å takle disse utfordringene.

AGRINOVA har seks forskjellige størrelser som klarer å hogge kvist fra 5,5 cm til 12 cm. Vi regner med modeller med no-stress er mest aktuelle i Norge. Det er mange motoralternativer og understell å velge mellom.

 

                                              

 

 

FRONTONI Gecko – En fjernstyrt krattknuser

Her har Frontoni laget en modell som for eksempel kan rydde langs veier med mye trafikk uten at det er en saktegående traktor som sinker trafikken. Operatøren kan stå trygt et stykke unna og fjernstyre maskinen.

 

 

SAUTER svingbar fronthydraulikk

Har du savnet muligheten til å svinge fronthydraulikken når du jobber på trange steder med slåmaskin, brøyteskjær eller snøfreser? Nå har Sauter kommet med en fronthydraulikk som kan svinges 12° til hver side.