Velkommen til Borg Maskin AS

Utstyr innen landbruk, park og anlegg

Borg Maskin AS er importør og leverandør av landbruksutstyr og utstyr til park og anlegg. 

Gjennomprøvd kvalitet

Borg Maskin AS liker å teste produktene i egen virksomhet før vi selger til andre kunder. Dermed vet vi at det fungerer under våre forhold.

Vest-Europeiske produkter

Vi har mange produkter i vårt sortiment, der hovedtyngden av produktene produseres i land som Sverige, Tyskland, Italia og Litauen.

Fornuftige priser

Vi gjør vårt beste for å holde prisene på et akseptabelt nivå, og vi har forhandlet fram gode fraktavtaler som kommer kundene til gode.

Høyt servicenivå

Utstyret er som regel ferdig montert, men vi kan bistå med montering av større produkter. Ved feil på produkt, vil vi gjøre vårt beste for å rette opp i dette.

Landsdekkende spesialister på korntørker og gjødselspredere

Borg Maskin AS ble etablert i 2003 og har vært i stadig vekst siden den gang. Vi har et stort vareutvalg som retter seg først og fremst mot landbruk, park og anlegg, og er spesialister på korntørker og gjødselspredere. Vi selger våre produkter til hele Norge, med fokus spesielt på Trøndelag, Innlandet (Hedmark) og Viken (Østfold). Kontakt oss for mer informasjon, så hjelper vi deg.

Produkter for landbruk, park og anlegg

Se vårt produktutvalg her

Borg Maskin AS fører et bredt utvalg av landbruksprodukter

Har du noen spørsmål?

Vi har valgt å satse på gjennomprøvde maskiner rettet mot landbruk, park og anlegg, med kvalitet i alle ledd. Hovedtyngden av varer er produsert i Vest-Europa. Borg Maskin er importør av de aller fleste produktene, og på den måten spares du for fordyrende mellomledd. Vi hjelper deg å velge riktig utstyr til riktig bruk, enten du trenger korntørker, gjødselspreder, park- og plenklipper eller slåmaskin m.m. Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale!

Leverandører

Har du noen spørsmål?

Vi er behjelpelige og kan hjelpe deg å velge riktig produkt til riktig bruk.
Vi svarer på hva enn du måtte lure på når det kommer til våre produkter.
Ta kontakt med oss i dag!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.